Online marketing

Online marketing

Zo weten ze je te vinden

We helpen je graag alles uit je website te halen. Daarom monitoren we het gebruik, bekijken we waar kansen liggen en doen suggesties voor verbetering. Zo werken continu aan optimalisatie.

Conversie optimalisatie

We werken continu aan de conversie optimalisatie van je website. We passen daarvoor meerdere tools toe. Zo kunnen we analyseren hoe de website werkelijk wordt gebruikt en kunnen we aanbevelingen voor verbetering. We bieden hiervoor meerdere services:

  • Inrichten Google Analytics dashboard
  • Implementeren van Hotjar en/of Mouseflow
  • Uitvoer van gebruikerstesten
  • Schrijven van rapportages met aanbevelingen
  • Uitvoer van A/B-testing

Zo leren we de behoeften van de diverse doelgroepen steeds beter kennen en zorgen we dat de website daar steeds beter op aansluit.

Online marketing: verder kijken dan je website

Hoe gaan we nu zorgen dat er ook meer mensen de website weten te vinden? Wij helpen je graag met het bepalen van de meest geschikte strategie en ondersteunen graag bij de uitvoering van de diverse online marketing activiteiten.

SEO & SEA

Wij zorgen er met goede code, slimme structuur en CMS features voor dat elke website optimaal vindbaar is op organische wijze (SEO). Wij helpen ook graag met het inregelen en monitoren van AdWords campagnes. Zo zorgen we dat SEO en SEA elkaar versterken. Lees op onze blog meer over SEO.

Content marketing

Met een goede content strategie als basis ben je in staat om heel gericht content te ontwikkelen die nauw aansluit bij de behoeften van elke doelgroep. We helpen met het bepalen van de belangrijkste keywords, het opstellen van een strategie en kunnen ook ondersteunen in de uitvoer ervan.