Een betrokken online partner. Zo is Zicht.

Een betrokken online partner. Zo is Zicht.

Als online partner helpen we organisaties online succesvol te zijn. En dat ook te blijven. Ontdek hier hoe ons team van 25 professionals te werk gaat.

Als online partner helpen we organisaties online succesvol te zijn. En dat ook te blijven. Ontdek hier hoe ons team van 25 professionals te werk gaat.

Onze kijk op online

 • 1 Een duurzame relatie

  We zorgen niet alleen dat je site binnen afgesproken budget en planning wordt opgeleverd, maar we helpen ook met alle andere dingen die komen kijken bij digitaal zaken doen. Ook als je eenmaal live bent.

  Een duurzame relatie
 • 2 Maatwerk oplossingen

  Een oplossing op maat zorgt voor betere resultaten. Daarom investeren we tijd om wensen van de organisatie èn de behoeften van de belangrijkste gebruikers goed in kaart te brengen.

  Maatwerk oplossingen
 • 3 Nuchtere kijk op complexe zaken

  Onze aanpak is pragmatisch en pro-actief. Zo vertalen we elk complex strategisch vraagstuk naar een passende oplossing. Op zijn Rotterdams inderdaad.

  Nuchtere kijk op complexe zaken
 • 4 Ontzorging op de digitale snelweg

  Een website ontwikkelen vanuit je organisatie doe je niet zomaar, zonder enige ervaring. Zicht ontzorgt, ondersteunt, adviseert en helpt je met alle facetten die komen kijken bij een website traject.

  Ontzorging op de digitale snelweg
 • 5 Uit op online resultaat

  Een website of portal moet mensen in beweging brengen en geld opleveren, direct of indirect. We helpen organisaties bij het uitbouwen van hun online verdienmodel en verliezen het commerciële doel nooit uit het oog.

  Uit op online resultaat
Gewaardeerd door onze opdrachtgevers met een 8+

Gewaardeerd door onze opdrachtgevers met een 8+

In ons klanttevredenheidsonderzoek geven onze opdrachtgevers Zicht een 8,1 .  Ze vinden ons deskundig, professioneel, betrokken, betrouwbaar, behulpzaam, gedegen, persoonlijk, slim, kwalitatief en hoogwaardig.  Kenmerken van een online partner waar je op kunt bouwen. 

Team Zicht

Het team van Zicht hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak en intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers. Onze 25 online specialisten gaan graag met je aan de slag. Zelf bij Zicht werken kan natuurlijk ook!
Werken bij Zicht
Sinds 1997

Sinds 1997

Zicht online is in 1997 opgericht als 3D animatiebureau op de campus van de TU Delft door twee industrieel ontwerpers en een architect. In ruim 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een Rotterdams middelgroot full service internetbureau met mooie opdrachten uit binnen- én buitenland.

Emerce top 100

Sinds 2012 staan we onafgebroken elk jaar in de Emerce top-100, de lijst met de beste internetbureaus van Nederland, samengesteld door en voor opdrachtgevers.

Emerce top 100

Award winning

We laten liever gewoon ervaren wat samenwerking met Zicht betekent, maar natuurlijk zijn we ook best trots op de prijzen die we winnen. Bijvoorbeeld de Dutch Interactive Awards, IVI Award en de Mobile media en Marketing Award.

Award winning

DDA en BNO

Zicht is aangesloten bij Dutch Digital Agencies en de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers.

DDA en BNO