Zicht en Fabrique vormen vanaf 1-1-2022 samen 1 bedrijf

Zicht en Fabrique vormen vanaf 1-1-2022 samen 1 bedrijf

Meer weten over wat de fusie gaat betekenen ?

Meer weten over wat de fusie gaat betekenen ?

Zicht online en Fabrique gaan samen verder onder de naam Fabrique. Met de fusie verbreden we ons dienstenaanbod en de beschikbare pool van ervaren strategen, designers en developers.

                            

Wat gaat er veranderen?

Vanaf 1 januari 2022 vallen Zicht en Fabrique onder dezelfde groep en worden de eerste projecten al gezamenlijk uitgevoerd. Eind februari verhuizen we naar de Rotterdamse studio van Fabrique, 200 meter verderop, in hartje centrum. Uiteraard zal er ook nauw worden samengewerkt met de studio van Fabrique in Amsterdam. 
De Zicht teams zullen in eerste instantie hoofdzakelijk aan projecten voor onze eigen klanten werken. In de loop van het jaar zal de samenwerking geleidelijk meer vorm krijgen in de alledaagse praktijk. We vinden het daarbij belangrijk dat het 'Zicht' gevoel overeind blijft. Dus aandacht voor mensen (van zowel het team als de opdrachtgevers) blijft altijd voorop staan. Dat is uitendelijk ook één van de redenenen dat we ervoor hebben gekozen met Fabrique te fuseren.

In de loop van 2022 zal de naam Zicht verdwijnen en dat zal vast even wennen zijn na bijna 25 jaar! En natuurlijk gaan we het uitzicht op de Coolsingel ook een beetje missen....

Wat gaat er veranderen?

We hebben er enorm veel zin in!

We krijgen er namelijk een hele lading superleuke collega's bij! Natuurlijk is het ook spannend, maar we zijn er van overtuigd dat dit de juiste stap is. Zowel voor onze mensen en opdrachtgevers als ook voor de ontwikkeling van de onderneming. Met de aanvullende expertises van Fabrique op het gebied van branding, UX, visual design en data zijn we in staat klanten breder en vollediger te servicen. En met ons gezamelijke portfolio bieden we fantastische cases binnen alle domeinen waar we traditioneel actief zijn en waar we positieve impact kunnen maken: zorg & welzijn, belangenorganisaties, cultuur, onderwijs en non-profit.
Graag ontvangen we je binnenkort in onze nieuwe studio aan Weena-Zuid. Wees van harte welkom!

We hebben er enorm veel zin in!