Praktijkstage

Praktijkstage

Wil je samen met ons werken aan mooie projecten? Wil je bij ons je eerste stappen zetten van je loopbaan? Zicht is altijd op zoek naar nieuw talent!

Een carrièrestart in onze studio

Tijdens je stage werk je in onze studio samen met strategen, ontwerpers en programmeurs. Je leert meer van je eigen vak, maar door de intensieve samenwerking binnen 'scrum' ook van andere disciplines. Ondanks de hoge ambities en strakke deadlines, hangt er bij Zicht een ontspannen werksfeer.

Een carrièrestart in onze studio

Wat kun je doen bij Zicht?

De afgelopen jaren hebben er veel studenten in onze studio meegedraaid. De onderstaande talenten voelen zich bij Zicht als een vis in het water.

1. De ambitieuze ontwerper

Dit zijn jonge ontwerpers die het leuk vinden om in ons UX-team te werken en te leren van de projecten die tijdens de praktijkstage langskomen. De ontwerper vertaalt de wensen van de klant naar een concept, wire-frames en een webdesign.  We houden van jonge ontwerpers die nét iets meer visual designer zijn dan interaction designer omdat we hier de meeste ondersteuning voor kunnen gebruiken. Lekker praktisch en direct aan de slag: precies zoals Zicht werkt. 

2. De creatieve vernieuwer

Dit zijn creatieve talenten die in een praktijkstage kennis willen maken met de bureau-wereld en iets nieuws toevoegen aan het team van Zicht. Vaak multi-talenten op het gebied van fotografie, video, illustratie, short-copy. Belangrijk is dat de stagiair zelf een goed idee heeft over de invulling van z'n stage. 

3. De nieuwsgierige developer

Dit zijn developers die een uitdaging zien in het onderzoeken van vernieuwende (front-end) technologie. Jonge code-talenten die het leuk vinden om de bedachte oplossingen ook direct in te zetten. Bij Zicht geven we je de ruimte om te experimenteren en te ervaren hoe het is om met ervaren developers in een multidisciplinair team te werken.

Wat wil je van ons leren?

We zoeken studenten die een goed beeld hebben van wat ze in onze studio willen doen en wat ze van ons willen leren. Talenten die het initiatief nemen en zelf de kansen zien om te pakken, komen bij Zicht goed uit de verf. Wanneer jouw ambities en vaardigheden passen bij Zicht, gaan we graag met je in gesprek.

Wat wil je van ons leren?

Goed om te weten

  • Je kunt bij Zicht een praktijkstage lopen. Afstudeerstages zijn voor ons niet/ minder interessant.
  • We willen graag dat je het maximale uit je stageperiode haalt. Daarom kijken we kritisch naar je profiel. Is je studie relevant voor ons werkgebied? Kun je bij ons leren wat je wil leren? Kunnen we je voldoende begeleiding bieden?
  • Je stage verloopt soepel wanneer je meteen lekker aan de slag kunt. Aan de hand van de ontwerpen in je portfolio of een stuk code maken we een inschatting. Het meesturen hiervan is dan ook een vereiste om jouw sollicitatie in behandeling te kunnen nemen.
  • Studenten die goed bij ons passen, nodigen we uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden en of het klikt. Vaak hebben we gesprekken met meerdere studenten voor 1 stageplaats.
  • Je loopt minimaal 3 maanden en minimaal 4 dagen per week stage. De beloning voor een 5 daagse werkweek is € 400,- bruto per maand.
    Zicht is een erkend leerbedrijf.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie, cv en portfolio naar: stage@zicht.nl

Geïnteresseerd?