Praktijk- of afstudeerstage

Wil je samen met ons werken aan mooie projecten of ons juist inspireren met een onderzoek? Wil je bij ons je eerste stappen zetten van je loopbaan? Zicht is altijd op zoek naar nieuw talent!

Een carrièrestart in onze studio

We zoeken studenten die een goed beeld hebben van wat ze in onze studio willen doen en wat ze van ons willen leren. Talenten die het initiatief nemen en zelf de kansen zien om te pakken, komen bij Zicht goed uit de verf.
Wanneer jouw ambities en vaardigheden passen bij Zicht, gaan we graag met je in gesprek.

Aan de slag bij Zicht

Tijdens je stage werk je in onze studio samen met strategen, ontwerpers en programmeurs. Je leert meer van je eigen vak, maar door de intensieve samenwerking binnen 'scrum' ook van andere disciplines. Ondanks de hoge ambities en strakke deadlines, hangt er bij Zicht een ontspannen werksfeer.

Talenten bij Zicht

De afgelopen jaren hebben er veel studenten in onze studio meegedraaid. De volgende studenten voelen zich bij Zicht als een vis in het water:

De ambitieuze ontwerper

Dit zijn jonge ontwerpers (interactie en/of grafisch) die het leuk vinden om in een scrumteam te werken en te leren van de projecten die in de stageperiode langskomen. De ontwerper vertaalt de wensen van de klant naar een concept, wire-frame schetsen en een online stijl. Bij Zicht maken we van jou een nóg betere designer en leer je de kneepjes van het vak.

De creatieve vernieuwer

Dit zijn creatieve talenten die kennis willen maken met de bureau-wereld en iets nieuws toevoegen aan het team van Zicht. Vaak multi-talenten op het gebied van fotografie, video, illustratie, short-copy. Bij Zicht leer je jouw creativiteit toepassen binnen een professionele omgeving met echte opdrachtgevers.

De nieuwsgierige developer

Dit zijn developers die een uitdaging zien in het onderzoeken van vernieuwende (front-end) technologie. Jonge code-talenten die het leuk vinden om de bedachte oplossingen ook direct in te zetten. Bij Zicht geven we je de ruimte om te experimenteren en te ervaren hoe het is om met ervaren developers in een multidisciplinair team te werken.

Over de stageplaats

  • Je kunt bij Zicht een praktijk- of afstudeerstage lopen. We zoeken naar de inspirerende aanpakker met een goed stage-idee. Het spreekt voor jou als je ons bij je sollicitatie verrast met zo’n idee.
  • We willen graag dat je het maximale uit je stageperiode haalt. Daarom kijken we kritisch naar je profiel. Is je studie relevant voor ons werkgebied? Kun je bij ons leren wat je wil leren? Kunnen we je voldoende begeleiding bieden?
  • Je stage verloopt soepel wanneer je meteen lekker aan de slag kunt. Aan de hand van de ontwerpen in je portfolio of een stuk code maken we een inschatting. Het meesturen hiervan is dan ook een vereiste om jouw sollicitatie in behandeling te kunnen nemen.
  • Studenten die goed bij ons passen, nodigen we uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden en of het klikt. Vaak hebben we gesprekken met meerdere studenten voor 1 stageplaats.
  • Je loopt minimaal 3 maanden en minimaal 4 dagen per week stage. De beloning voor een 5 daagse werkweek is € 400,- bruto per maand.
  • Zicht is een erkend leerbedrijf.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie, cv en portfolio naar: stage@zicht.nl