Hallo, wij zijn Zicht!

Hallo, wij zijn Zicht!

Ben je op zoek naar een plek waar je jouw liefde voor het online ambacht in de praktijk kunt brengen, samen met andere slimme vakidioten? Een plek waar je kunt blijven ontwikkelen en jezelf kunt zijn? Dan maken wij graag kennis met je!

Strategie, design en development

Zicht is een full service internetbureau voor digitale strategie, UX-design en webtechnologie. We zijn gespecialiseerd in websites, portals en oplossingen voor online kaartverkoop. In onze studio in hartje Rotterdam werken strategen, designers en developers samen aan mooie opdrachten voor maatschappelijk relevante merken.

Strategie, design en development

Liefde voor online

Bij Zicht werken betekent samenwerken met andere enthousiaste en slimme mensen met liefde voor hun vak. In onze open cultuur staan interesse voor elkaar, de wil om van elkaar leren, vertrouwen en verantwoordelijkheid centraal. Zo maken we samen goede producten en hebben we plezier in ons werk.

Liefde voor online

“Ik krijg energie van onze opdrachten. We hebben mooie klanten die iets betekenen voor de maatschappij. Dat geeft mij het gevoel ergens aan bij te dragen.”

Mark - projectmanager

Zicht online is in 1997 opgericht als 3D animatiebureau door twee industrieel ontwerpers en een architect. Op een zolderkamer van 6 m2 in een Delfts studentenhuis, zonder ramen. Ze wilden met moderne technologie bedrijven helpen ontwerpen en processen 'inzichtelijk' te maken. En feitelijk doet Zicht dat nog steeds. En nog steeds ook met veel plezier en bevlogenheid. Nu echter met een team van 25 man en opererend vanuit een mooie open studio in hartje Rotterdam.