Zorg en Welzijn

Expertise

Expertise

Zorg en Welzijn

Innovaties gaan razendsnel. Tegelijkertijd signaleren we dat de zorgsector niet voorop loopt in het toepassen van nieuwe technische mogelijkheden. En dat is wel nodig om de komende jaren de kwaliteit van de zorg te verbeteren en de kosten ervan te verminderen.

Transities in de zorg

Om deze transitie succesvol te kunnen maken is het van groot belang om de gebruiker centraal te stellen en goed te begrijpen welke behoeften er leven bij cliënten en (potentiële) werknemers.

Het belang van verleiden

Organisaties die werkzaam zijn in de zorg zijn vanzelfsprekend gericht op de zorgvraag, het zorgproduct en de cliënten. Met de focus op de inhoud vergeten ze soms om te verleiden. Zicht helpt bij het ontwikkelen van een krachtige online identiteit en online middelen die beter aansluiten bij organisatorische doelstellingen en ambities.

Besparen met dienstverlening

Online service verlenen biedt voor zorgaanbieders grote kansen bij het verbeteren van dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van een heldere FAQ, een vriendelijke chatfunctie, een persoonlijke omgeving of het online kunnen bestellen van bepaalde diensten of producten. Vaak zorgt een investering op het gebied van online dienstverlening uiteindelijk voor kostenbesparing en/of stijgende verkoopcijfers. Tools voor gedragsverandering De online producten die Zicht voor de zorg maakt, gaan vaak verder dan informeren of verleiden. We ontwikkelen ook producten die een direct antwoord zijn op de zorgvraag.

Werving van personeel

Nu het vinden van personeel in de zorgsector steeds moeilijker wordt, is het nog belangrijker te laten zien wat je als organisatie te bieden hebt aan je potentiële werknemers. Waarom zouden ze voor jou moeten kiezen?

Zicht werkt al meer dan 10 jaar voor een diversiteit aan zorg- en welzijnsinstellingen. We begrijpen wat er speelt in de markt en we kennen de tendensen. Graag delen we deze kennis met je!

Vraag onze whitepaper aan

Wil je onze whitepaper lezen met de laatste online ontwikkelingen in de zorg, stuur dan een e-mail naar Paul.

Paul Traas Managing partner