Het maximale halen uit je ticketing software

Bijna 10 jaar ervaring met de restful API van SRO, wereldwijd toonaangevend op het gebied van ticketing software, heeft ons expert gemaakt op het gebied van geavanceerde online kaartverkoop.

SRO

SRO is ticketing software die wereldwijd wordt gebruikt voor ticketverkoop van festivals, concerten, sportwedstrijden en attracties. SRO biedt namelijk uiterst geavanceerde mogelijkheden op het gebied van ticketverkoop, denk aan gesegmenteerde zaalindeling, serieverkoop, dynamic pricing, cross selling, etc.
Een belangrijk onderdeel van SRO is de uitgebreide, maar zeer complexe, SOAP API waarmee nagenoeg alle functies van SRO worden ontsloten voor toepassing op een website. Vanuit onze jarenlange ervaring met de API van SRO, en regelmatige bezoeken aan de makers van SRO in Israël, adviseren wij organisaties wereldwijd in de mogelijkheden en toepassingen.

In Symfony hebben we een zeer uitgebreide module ontwikkeld die direct communiceert met de API van SRO en de kern vormt van onze ticketing oplossingen. De afgelopen jaren hebben we onze ticketing-software nationaal en internationaal ingezet voor klanten zoals o.a. Het Concertgebouw, het Internationaal Filmfestival Rotterdam (IFFR), DeSingel in Antwerpen, en diverse Nederlandse Eredivisieclubs (PSV, Vitesse, AZ, FC Utrecht en Heracles).

Geïntegreerd in website of als losse applicatie

Onze ticketingoplossing kan als los onderdeel geïntegreerd worden in een bestaande site, zoals we bijvoorbeeld voor IFFR doen. Maar we maken ook producties waarin we website én ticketing ontwikkelen, en we het ticketing onderdeel naadloos integreren, zoals bijvoorbeeld voor Het Concertgebouw.

Screendump uit website Concertgebouw BruggeScreendump uit een geïntegreerde oplossing van TicketTrigger in de website van Concertgebouw Brugge

Onze TicketTrigger producten

Inmiddels hebben we 2 eigen producten ontwikkeld die we als kant en klare oplossing op licentiebasis aanbieden; TicketTrigger Football voor Nederlandse profvoetbalclubs en TicketTrigger Culture voor (middel)grote theaters en concertzalen. Lees meer over deze producten op tickettrigger.com, of mail naar Sybolt, onze SRO- en ticketingspecialist.

Screendump TicketTrigger PSV

Screendump van TicketTrigger software zoals ingericht voor PSV