Onderwijs & opleiding

Onderwijs- en opleidingsinstituten willen graag in omvang groeien maar zien andere aanbieders azen op dezelfde studenten en deelnemers. Het is dus zaak als instelling zelf en met je programma online voldoende op te vallen.

Online branding

Als grotere onderwijsinstelling vorm je vaak een samenwerking van meerdere scholen, met losse leidinggevende units. Voor de buitenwereld ben je echter 1 geheel. Het is van groot belang deze eenheid ook uit te dragen met een consistente website.

Positioneren van opleidingen

Zicht helpt cursusaanbieders, (hoge)scholen en universiteiten bij het online verkopen van opleidingen, workshops en cursussen. Het besef dat het onderscheidend vermogen zit in de inhoud van de opleiding, en niet perse de opleider zelf, begint door te dringen. Hoe zorg je dat studenten voor jouw opleiding kiezen?

CASE: Voor ArtEZ zijn we, naast de website, ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de website voor het ArtEZ Finals festival waar alle afstudeerders hun werk presenteren aan de buitenwereld. Naar case.

Koppeling aan externe software

Natuurlijk wil je een centrale plaats waar alle informatie over de opleidingen zich bevindt. Dat betekent dat je voor de website een koppeling wil hebben met de software waarin de opleidingen worden beheerd.