Industrie & bouw

Thema

Thema

Industrie & bouw

Vanuit onze technische achtergrond en de daaruit voortkomende affiniteit met technische sectoren zijn we voor producenten in de bouw en industrie een online partner die organisatorische doelstellingen en behoeften makkelijk kan vertalen naar een of meerdere online producten.

Ook in B2B is de website steeds vaker een bedrijfskritisch hub in de business zelf. Vaak vormt de website namelijk een geïntegreerd geheel met een achterliggend ERP, Product Informatie Systeem, CRM of andere databron.

Complexe producten helder presenteren

Het is een bekende valkuil van gespecialiseerde B2B bedrijven dat ze vaak in hun eigen taal en vanuit eigen perspectief producten en diensten beschrijven. Zicht helpt bij het helder presenteren en begrijpelijk maken van gecompliceerde producten en diensten door logische structurering en toepassing van o.a. heldere video, animatie, schema’s of graphics.

Aandacht voor interne communicatie

Bij internationaal opererende producenten is een afgesloten online omgeving ook een prima oplossing voor de interne communicatie.

Handige tools die snel inzicht geven

Vaak is het productaanbod uitgebreid en is het moeilijk voor een bezoeker om een passend artikel te vinden. Met interactieve tools toe, zoals bijvoorbeeld een rekentool of een product selector kun je bezoekers van de site op een zeer servicegerichte manier helpen bij het vinden van een passend product.