Services op maat door goed op elkaar ingespeelde teams

Services op maat door goed op elkaar ingespeelde teams

Elke klant en elke vraag is uniek. Wat blijft is onze drive om efficiënt maar vooral prettig samen te werken.

 

Daarom richten we per project ook een passende aanpak in. Als full service bureau heeft Zicht daarvoor alle benodigde expertises in eigen huis. Sterker nog: ze werken nauw samen in 1 grote open studio met maximale interactie tussen de diverse teams en disciplines.

Strategie: Zo online kun je zijn!

In welke fase van digitale transitie jouw organisatie ook zit: online succes start altijd met een goed plan. Zicht adviseert en geeft richting, en is ‘hands on’ genoeg om ook concreet invulling te geven.

Design: Je maakt maar  1 keer een eerste indruk. Ook online.

We creëren altijd een waardevolle ontmoeting tussen merk en klant, publiek, lid en cliënt. Zo draagt design bij aan een positieve merkervaring en scheppen we een vruchtbare bodem voor conversie en intensivering van de relatie.

Development: Jouw data de baas. Altijd. Overal.

Op basis van high end open source technologieën ontwikkelen we schaalbare, betrouwbare en duurzame oplossingen. Van websites met een CMS tot geïntegreerde business portals en webshops.

Beheer: Een veilig gevoel.

Na oplevering van een site of portal is ons werk niet gedaan. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles veilig en stabiel blijft werken en dat eventuele problemen snel en deskundig worden opgelost.

Online marketing: Zo weten ze je te vinden.

We helpen je graag alles uit je website te halen. Daarom monitoren we het gebruik, bekijken we waar kansen liggen en doen suggesties voor verbetering. Zo werken continu aan optimalisatie.

Specialist in online kaartverkoop

Specialist in online kaartverkoop

Sinds 2010 is Zicht actief in de ontwikkeling van maatwerk software t.b.v. online kaartverkoop. Zo zijn we verantwoordelijk voor de verkoop van online tickets van o.a. Het Concertgebouw, IFFR, diverse Eredivisieclubs (o.a. PSV en Vitesse), DeSingel Antwerpen en het Concertgebouworkest.
De afgelopen jaren hebben we onze oplossing verder ontwikkeld tot concrete softwareproducten onder het label TicketTrigger.

 

Kennis van digitale transities in specifieke markten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we waardevolle expertise opgebouwd in diverse markten en ontdekt dat elke markt zo zijn eigen uitdagingen heeft in haar digitale transitie. Lees over de online uitdagingen en onze oplossingen en download onze whitepapers. 

 

Al meer dan 20 jaar betrouwbare partner

Emerce top 100
Sinds 2012 staan we onafgebroken elk jaar in de Emerce top-100, de lijst met de beste internetbureaus van Nederland, samengesteld door en voor opdrachtgevers.

Award winning
We laten liever gewoon ervaren wat samenwerking met Zicht betekent, maar natuurlijk zijn we ook best trots op de prijzen die we winnen. Bijvoorbeeld de Dutch Interactive Awards, IVI Award en de Mobile media en Marketing Award.

Al meer dan 20 jaar betrouwbare partner

DDA en BNO

DDA en BNO