1 team, 25 bezielde experts, 50+ zeer tevreden opdrachtgevers

1 team, 25 bezielde experts, 50+ zeer tevreden opdrachtgevers

Zo is Zicht

Zicht online is in 1997 opgericht als 3D animatie bureau door twee industrieel ontwerpers en een architect. Op een zolderkamer van 6 m2 in een Delfts studentenhuis, zonder ramen. We wilden met moderne technologie bedrijven helpen ontwerpen en processen 'inzichtelijk' te maken. En feitelijk doen we dat nog steeds. En nog steeds ook met veel plezier en bevlogenheid. Nu echter met een team van 25 man en opererend vanuit een mooie open studio in hartje Rotterdam.

Wat ons drijft

Zicht hecht veel waarde aan een prettige samenwerking met onze opdrachtgevers. Onze online specialisten vinden het namelijk fijn om hun kennis en skills in te zetten voor organisaties die verschil willen en kunnen maken. Daarom geven ze ook graag dat stukje extra.

Waar we in geloven

Als Rotterdams bureau geloven we in een hands-on werkwijze. Maar vooral ook een werkwijze waar een prettige verstandhouding tussen opdrachtgever en ons team centraal staat. 

1. Werken aan een duurzame relatie

We zorgen niet alleen dat je site binnen afgesproken budget en planning wordt opgeleverd, maar we helpen ook met alle andere dingen die komen kijken bij digitaal zaken doen. Ook als je eenmaal live bent.

1. Werken aan  een duurzame relatie

2. Maatwerk oplossingen

Een oplossing op maat zorgt voor betere resultaten. Daarom investeren we tijd om wensen van de organisatie èn de behoeften van de belangrijkste gebruikers goed in kaart te brengen.

2. Maatwerk oplossingen

3. Nuchtere kijk op complexe zaken

Onze aanpak is pragmatisch en pro-actief. Zo vertalen we elk complex strategisch vraagstuk naar een passende oplossing. Op zijn Rotterdams inderdaad.

3. Nuchtere kijk op complexe zaken

4. Ontzorging op de digitale snelweg

Een website ontwikkelen vanuit je organisatie doe je niet zomaar, zonder enige ervaring. Zicht ontzorgt, ondersteunt, adviseert en helpt je met alle facetten die komen kijken bij een website traject.

4. Ontzorging op de digitale snelweg

5. Uit op online resultaat

Een website of portal moet mensen in beweging brengen en geld opleveren, direct of indirect. We helpen organisaties bij het uitbouwen van hun online verdienmodel en verliezen het commerciële doel nooit uit het oog.

5. Uit op online resultaat

Meer weten over ons?

Wil je meer weten over onze aanpak, onze visie en onze mensen? Je bent meer dan welkom in onze studio voor een vrijblijvend gesprek met een goede kop koffie. Bel 010 221 02 00 of mail naar Seb of Paul.

Meer weten over ons?