Menu

Over Zicht online


Zicht is een betrokken 25-mans full service internetbureau met gerenommeerde klanten in zowel maatschappelijke sectoren, als B2C en B2B. Zicht is gevestigd in hartje centrum Rotterdam, op 10 minuten lopen vanaf Rotterdam CS, met een fantastisch uitzicht op de Coolsingel.

Korte historie

Zicht is op een Delftse zolderkamer opgericht in 1997 door drie creatieve techneuten, direct na afloop van hun studies Industrieel Ontwerpen en Bouwkunde. Eind 1997 verhuisde Zicht naar een mooie historische locatie aan de rand van het centrum van Delft, waar het bureau in een paar jaar uitgroeide tot 12 man. Aanvankelijk richtte Zicht zich op de productie van 3D animaties, maar vanaf 1999 werden er ook websites, games, interactieve opstellingen en CD-ROM producties ontwikkeld. In 2001 groeide Zicht uit haar jasje en verhuisde de studio naar de Coolhaven in Rotterdam West. Na 10 jaar was het tijd voor een volgende stap en vond Zicht haar intrek in een karakteristiek ‘wederopbouw’ gebouw, midden op de Coolsingel in Rotterdam.

 

Online marketing

Wat we doen

Zicht helpt merken online succesvol te maken door ze betekenis te geven in het dagelijkse leven van hùn klanten, cliënten, publiek of fans. Dat doen we met ons team van ervaren strategen, user experience designers, developers en online marketeers. We bedienen onze klanten met een range aan digitale producties, zoals platforms, communities, campagne-sites, tools en intranets. Zicht is gevestigd in hartje centrum Rotterdam, op 10 minuten lopen vanaf Rotterdam CS, met een fantastisch uitzicht op de Coolsingel.


Onze rol als partner

Als online partner geloven we in een samenwerkingsvorm waarin vertrouwen en werkplezier de belangrijke waarden vormen en streven we naar een langdurige relatie. We voelen ons medeverantwoordelijk voor resultaten en stellen ons pro-actief op om die resultaten ook te behalen. Met onze servicedesk garanderen we optimale support.


DDA en BNO

Zicht is aangesloten bij de Dutch Digital Agencies, de branchevereniging van de beste Nederlandse internetbureaus en de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers.


Emerce Top 100

Zicht staat al vier opeenvolgende jaren in de top 100 van beste Nederlandse bedrijven in e-business.