Menu

Online ticketing Online ticketing

We zien dat veel venues, festivals, entertainment-bedrijven en stadions nog niet alle mogelijkheden grijpen die online ticketing biedt. Online opbrengsten kunnen nog verder geoptimaliseerd worden door het koopproces geheel geïntegreerd aan te bieden, met een compacte orderflow en met slimme up- en cross sell. De afgelopen jaren hebben we onze klanten met succes geholpen in deze uitdaging met onze kennis van UX, geavanceerde webtechnologie en de markt.

Voorbeeld van Friends Arena

SRO4 optimaal benutten

In onze aanpak staat TicketTrigger centraal. Dit is uitgebreide software op basis van de SRO4 API-koppeling. Hiermee bouwen we voor onze opdrachtgevers slimme maatwerk oplossingen voor hun online ticketing behoeften. SRO4 is ticketing software van TopTix die wereldwijd wordt gebruikt voor ticketverkoop van live events (festivals, concerten en sportwedstrijden), exposities en attracties. SRO4 biedt uiterst geavanceerde mogelijkheden op het gebied van ticketverkoop. Wij maken deze functies toegankelijk en eenvoudig in gebruik op elke website. Vanuit onze jarenlange ervaring met de API van SRO4, en regelmatige bezoeken aan de makers ervan in Israel, adviseren wij organisaties wereldwijd in de mogelijkheden van SRO4 voor specifieke wensen vanuit organisaties.


Een intelligente uitbreiding

Een belangrijk onderdeel van SRO4 is zeer uitgebreide, maar complexe, SOAP API waarin nagenoeg alle functies van SRO worden ontsloten. Zicht online heeft vanuit een 'Separation of concerns' filosofie TicketTrigger ontwikkeld. TicketTrigger is een intelligente uitbreiding die deze API functies vertaalt naar handige, direct te gebruiken componenten en widgets voor websites en/of apps. De business logica blijft volledig in SRO, de presentatie aan de voorkant staat hier los van. Deze werkwijze geeft ons alle vrijheden om te bouwen aan een gebruiksvriendelijke en converterende bestelflow.


Meer weten over TicketTrigger?

De afgelopen jaren hebben we onze ticketing-oplossing nationaal en internationaal ingezet. Van het Concertgebouw in Amsterdam tot de Friends Arena in Stockholm. Voor onze activiteiten op het gebied van Online Ticketing hebben we een speciale website ingericht. Lees meer over onze oplossing op TicketTrigger.com.