Beheer

Beheer

Een veilig gevoel

Na oplevering van een site of portal is ons werk niet gedaan. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles veilig en stabiel blijft werken en dat eventuele problemen snel en deskundig worden opgelost.

Onze servicedesk staat voor je klaar

Onze jongens van de servicedesk staan altijd voor je klaar. Om je te ondersteunen als er vragen zijn over bijvoorbeeld het gebruik van het CMS. Of voor het snel oplossen van eventuele incidenten.

Serviceovereenkomst

Met al onze klanten sluiten we na oplevering van de website een service overeenkomst af. De services stemmen we af op jouw website en specifieke wensen van je organisatie. Binnen de service overeenkomst bieden we de volgende mogelijkheden:

  • Eerstelijns ondersteuning
  • Standby staan bij verwachte piekmomenten in traffic of online verkoop
  • Monitoring
  • Software- en security upgrades
  • Correctief, preventief en adaptief onderhoud

Ook de hosting regelen we voor je

Voor hosting werken we nauw samen met onze hosting partner Exonet. Zij bieden uiterst betrouwbare en schaalbare hosting oplossingen. Exonet is ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en beschikt over een 24/7 servicedesk en storingsnummer.
Het afsluiten van een overeenkomst kan rechtstreeks met Exonet, maar indien gewenst kunnen we je daar helemaal in ontzorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om de hosting te laten verzorgen door een andere partij. In dat geval stemmen we van tevoren graag even de specificaties af.

Meer inspiratie