Dienst

Dienst

Webdesign

Ook online maak je maar 1 keer een eerste indruk. Daarom besteden we aandacht aan elke online ontmoeting tussen jouw merk en je klanten, publiek, leden of cliënten.

Een positieve ervaring

We bedenken middelen, vormen en interactie om die identiteit ook online tot volle uitdrukking te brengen. Zo zorgen we dat wat je merk of organisatie zo bijzonder maakt ook online voor iedereen zichtbaar en voelbaar is. Elke ontmoeting dient bij te dragen aan een positieve ervaring om zo een vruchtbare bodem te vormen voor conversie of intensivering van de relatie. 

Consistent webdesign met een design system

Om te borgen dat alle templates vanaf de start  eenduidig zijn en een geheel vormen werken we vanuit een design system. In een design system leggen we alle toe te passen pagina en interactie elementen vast als component. Dit maakt het mogelijk om toekomstige uitbreidingen van de website relatief snel uit te kunnen voeren.
Daarnaast borgt het dat alles 1 geheel blijft, vanaf welke pagina je een site ook binnenkomt.

Design never stops

Door het principe van continious design toe te passen creëren we maximale flexibiliteit in ons ontwerpproces. Door niet alles van tevoren in design gespecificeerd te hebben, ontstaat er ruimte om design continu te blijven verbeteren of ontbrekende elementen toe te voegen.

Fotografie, graphics en animaties

We kijken we verder dan alleen de vormgeving van de user interface op een scherm. Pakkende headervisuals en toelichtende beelden tussen de teksten maken dat een pagina meer karakter krijgt. Graag nemen we de ontwikkeling van beelden mee in onze werkzaamheden. Binnen ons netwerk hebben we goede experts op het gebied van fotografie en illustraties om hoogwaardige beelden te maken.

Nuchtere aanpak op maat op z'n Rotterdams

Als ervaren webdesignbureau uit Rotterdam houden we van een pragmatische aanpak. Per vraag bekijken we wat de meest handige aanpak is. Lees meer over website design bij Zicht.

Het creatieve eiland bij Zicht
De ontwerper ontwerpt