Menu
Strategie & advies

Strategie & advies

Betekenisvol en resultaatgericht online

Betekenisvol zijn op web en mobile start met een goed doordacht plan. Want om tot een effectieve aanpak te komen is het belangrijk om te weten waar je wil staan over 2 jaar. Wat zijn je ambities, waar sta je voor en welk verhaal wil je vertellen? Zicht adviseert en geeft richting.


Toekomstgericht met een digitale roadmap

Graag zetten we onze expertise in om doelstellingen te vertalen naar een effectieve online strategie. Dit doen we door inhoudelijke kennis uit de organisatie te bundelen met onze eigen kennis en ervaring. We adviseren in de te maken keuzes m.b.t. de invulling van alle online kanalen, definieren de diverse milestones en leggen alles vast in een roadmap.


Online branding

We staan stil bij de kernwaarden van je merk. En we bedenken middelen, vormen en interactie om die identiteit ook online tot volle uitdrukking te brengen. Zo zorgen we dat wat je merk of organisatie zo bijzonder maakt ook online voor iedereen zichtbaar en voelbaar is.


Content strategie als inhoudelijk fundament

Vanaf de start geven we ook aandacht aan content. Welke thema’s claim je als organisatie? En hoe creëer je vindbare, inspirerende en linkwaardige content rondom die thema’s? We helpen met het opstellen van een duurzame content strategie die als basis dient voor de uitvoer van effectieve content marketing.


Gebruikersdata en CRM als spil in online eco-systeem

We willen een compleet beeld krijgen van alle beschikbare gebruikersdata in het eco-systeem. We brengen de onderlinge relaties in kaart en adviseren over de inrichting van een optimale marketing technologie architectuur.

Onze tools: strategische - en scope sessies

Onze tools: strategische - en scope sessies

Online zijn doe je samen. We gebruiken dan ook graag interactieve sessies om kennis van de organisatie en de experts van Zicht te bundelen. Lees meer over onze workshops en sessies.