Strategie

Strategie

Strategie

In welke fase van digitale transitie jouw organisatie ook zit: de basis van online succes is nog altijd een goed plan. Zicht adviseert, geeft richting én zorgt voor de praktische invulling.

Het web is voor veel organisaties een knooppunt van bedrijfskritische processen. Tegelijkertijd is het vaak ook het belangrijkste contactpunt in klantreizen van de diverse stakeholders. Daarmee is een website of platform een van de belangrijkste uitingen van een merk en is het belangrijk om voorafgaand aan de ontwikkeling van een website volledig duidelijk te hebben wat de gewenste resultaten zijn.

Jouw merk online

Missie en propositie moeten helder zijn. De kernwaarden scherp en onderscheidend. Zelf hanteren we graag het Golden Circle model waarin je als organisatie wordt tot de essentie van het bestaansrecht van je organisatie te komen. 
Vanuit dit merk fundament bouwen we aan een online strategie op maat.

Online strategie op maat

Een online strategie begint met weten wie je bent, wat je wil bereiken en waar je over 3 jaar wil staan. Tegelijkertijd wil je ook volledig begrijpen waar je klant, publiek of cliënt behoefte aan heeft, wat hen beweegt en waarom ze bij je kopen, lid of cliënt bij je zijn.
Bij Zicht starten we daarom altijd met een of meerdere goed voorbereide en duidelijk afgebakende strategische sessies om die 2 perspectieven aan elkaar te koppelen.

Verder kijken dan de website

Als online bureau zijn we in onze output uiteraard gefocust op online middelen. Maar in de eerste fase kijken we graag ook verder dan dat. Denkend vanuit centrale doelstellingen bekijken we samen hoe we online optimaal kunnen laten aansluiten en samenwerken met andere kanalen.

Een digitale strategie voor langere termijn

Onze strategen weten wat er speelt in de markt en in specifieke sectoren en kennen de ontwikkelingen. Maar omdat elke organisatie toch weer anders is werken we in deze strategische fase graag samen met specialisten uit de organisatie waar we voor werken of externe experts.
Zo zetten we samen een stevig fundament neer voor nu en de toekomst.

Lees hoe we vanuit dit strategisch fundament invulling geven aan een marketing strategie op maat.