Menu
Beheer & optimalisatie

Beheer & optimalisatie

Continu verbeteren en verder groeien

Als online partner voelen we ons verantwoordelijk voor de behaalde resultaten. Daarvoor meten we alle resultaten, doen we voorstellen voor verdere optimalisatie en adviseren we pro-actief over onze idee├źn m.b.t doorontwikkeling.


Doorontwikkeling op basis van de digital roadmap

Op basis van de strategische digital roadmap (zie Strategie en advies), de werkelijk behaalde resultaten en de laatste ontwikkelingen in de organisatie en in de markt, adviseren we over verdere uitbreidingen van het platform.


Performance Management Dashboard & 24/7 hosting ondersteuning

Een bedrijfskritisch platform moet 24 uur per dag presteren. Ons Performance Management Dashboard stuurt ons automatische alerts als er problemen in de performance optreden. Zo kunnen we altijd snel handelen bij eventuele calamiteiten. Voor bekende piek-momenten, zoals de start van een verkoop, bieden we de mogelijkheid van tijdelijke support in avonduren en weekend. Onze vaste hosting partner biedt daarnaast de mogelijkheid voor 24/7 ondersteuning aan de hosting zijde.


Servicedesk

Onze jongens van de servicedesk staan tijdens kantooruren altijd klaar om je te ondersteunen als er vragen zijn over bijvoorbeeld het gebruik van het CMS. Ook staan ze altijd paraat om eventuele problemen op te lossen. Issues kunnen zowel via telefoon als via onze issue tracking software worden gemeld.


Data analytics

We passen analytics software toe in al onze code om werkelijk gebruik van de website goed te kunnen monitoren. Als een van de services binnen onze SLA maken we het eerste jaar elk kwartaal een compacte rapportage en doen we aanbevelingen voor verdere optimalisatie.


Conversieoptimalisatie & A/B testing

We zijn uit op maximalisatie van de conversie. We adviseren daarbij m.b.t de inrichting van de funnel in Google Analytics. Om de conversie op bepaalde onderdelen te verbeteren, passen we A/B testing toe.

Onze tools: Performance Management Dashboard, A/B testing, Service desk

Onze tools

Performance Management Dashboard, A/B testing, Service desk