Compleet pakket aan hoogwaardige  diensten

Compleet pakket aan hoogwaardige diensten

We ontwerpen en ontwikkelen websites, platforms en portalen. Met alle aandacht voor je merk en met integratie van CRM en marketing automation software. Zo helpen we onze klanten een solide basis neer te zetten voor hun online business.

We ontwerpen en ontwikkelen websites, platforms en portalen. Met alle aandacht voor je merk en met integratie van CRM en marketing automation software. Zo helpen we onze klanten een solide basis neer te zetten voor hun online business.

Full service tot en met

Het is onze drive om als online partner onze opdrachtgevers te inspireren en maximaal te ondersteunen in het behalen van hun online doelstellingen. Want een website laten maken doe je niet iedere week. Er komt namelijk nogal wat bij kijken. Met ons nauw op elkaar aansluitend aanbod van diensten ontzorgen we onze opdrachtgevers gedurende het hele ontwikkelproces, maar ook in de jaren daarna.

Full service tot en met

Experts in huis voor alle disciplines

Bij Zicht vind je alle disciplines onder één dak. Strategen, UX experts, designers, adviseurs en developers werken samen vanuit onze studio in hartje Rotterdam.

Strategie

Ieder online succes start met een goed plan. Zicht adviseert en geeft richting.
In welke fase van digitale transitie jouw organisatie ook zit: online succes start altijd met een goed plan. Zicht adviseert en geeft richting, en is ‘hands on’ genoeg om ook concreet invulling te geven.

UX Design

Ervaringen die je verder helpen en enthousiast maken over een merk of organisatie.
User Experience design gaat voor ons over het creëren van waardevolle interacties met gebruikers. Ervaringen die je verder helpen en enthousiast maken over een merk of organisatie.

UI-/ webdesign

Ook online maak je maar 1 keer een eerste indruk.
Ook online maak je maar 1 keer een eerste indruk. Daarom besteden we aandacht aan elke online ontmoeting tussen jouw merk en je klanten, publiek, leden of cliënten.

Webdevelopment

Na oplevering van een site of portal zorgen we dat alles veilig en stabiel blijft werken.
Op basis van high end open source technologieën ontwikkelen we schaalbare, betrouwbare en duurzame online oplossingen.

CRO

We helpen je graag alles uit je website te halen
Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening als online partner is dat we ons verantwoordelijk voelen voor de resultaten die met een website behaald worden.

Specialist in online kaartverkoop

Sinds 2010 is Zicht actief op het gebied van online kaartverkoop. We zijn verantwoordelijk voor de kaartverkoop van onder andere het Concertgebouw in Amsterdam, het IFFR en PSV. De afgelopen jaren hebben we onder het label TicketTrigger onze oplossing verder ontwikkeld. Momenteel bedienen we met onze producten meer dan 20 festivals, theaters en voetbalclubs in Nederland en België. Lees meer over online ticketing bij Zicht of bezoek de eigen website van TicketTrigger.

 

Specialist in online kaartverkoop

Van A tot Z en verder

Ons complete dienstverleningspakket met strategie, UX-design, UI-/webdesign en webtechnologie blijft ook waardevol nadat we een website, platform of portaal hebben gelanceerd. Met aanvullende services op het gebied van onderhoud en conversatie optimalisatie zorgen we dat jouw digitale omgeving continue aandacht krijgt.