Menu

Diensten Diensten

Met onze gebruiksvriendelijke websites, platforms en communities helpen we onze klanten hun online ambities en doelstellingen waar te maken. Al meer dan 15 jaar. Om dat te kunnen doen leveren we met ons team van 25 webprofessionals de volgende diensten:

Strategie & advies

Jouw merk online meer betekenis geven

Betekenisvol zijn op web en mobile start met een goed doordacht plan. Want om tot een effectieve aanpak te komen, is het belangrijk om te weten waar je wilt staan over 2 jaar.

Lees meer

Concept & design

Van positieve gebruikerservaring naar conversie

Een goede user experience (UX) is een symbiose tussen gebruiksvriendelijke interactie, verleidelijk design, relevante of inspirerende content en vlekkeloze performance.

Lees meer

Development & integratie

Excellente performance en maximale schaalbaarheid

Een excellente performance is een basisvoorwaarde voor een optimale gebruikerservaring. Als gebruiker verwacht je een snel, intelligent en stabiel systeem.

Lees meer

Beheer & optimalisatie

Continu verbeteren en verder groeien

Als online partner voelen we ons verantwoordelijk voor de behaalde resultaten. We meten, doen voorstellen voor optimalisatie en adviseren over doorontwikkeling.

Lees meer

Online marketing

Meer resultaat halen uit je online presence

Een site is in onze ogen pas echt goed als deze ook de beoogde resultaten behaalt. Daarom helpen we met het bereiken van de doelgroep, meer traffic en conversie  te realiseren en bezoekers te binden.

Lees meer

Website Expert Review

Kritisch naar je website kijken

Benieuwd hoe je website nog beter kan presteren? Wij brengen in kaart met welke stappen je meer uit je website kunt halen.

Lees meer

Hoe we (samen)werken

Onze aanpak is er altijd op gericht om binnen een bepaald budget zoveel mogelijk waarde te creëren. Afhankelijk per opdracht bekijken we welk proces het meest geschikt is. Voor de projecten die zich er voor lenen, werken we volgens Scrum. Met deze aanpak ben je als opdrachtgever nauw betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van het project.

Onze producten

We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van platforms en communities. Veelal gelaagde, meertalige websites waarin meerdere doelgroepen een ingang hebben. Met aan de achterzijde een of meerdere koppelingen aan externe databronnen.

Als online partner bieden we onze klanten daarnaast ook diverse andere online producten zoals o.a. campagne sites, (reken)tools, social media toepassingen, klant applicaties, webapps, extranets en online jaarverslagen.

One stop shop
Met ons uitgebreide netwerk van experts op aanvullende diensten zoals video, hosting, grafisch ontwerpers, merkbouwers, geavanceerde SEO, illustraties, tekstschrijven en app developers bieden we een efficiënte one stop shop oplossing die compleet ontzorgt.

Website expert review
Een expert review is een efficiënte en snelle manier om te ontdekken hoe goed je website werkt en hoe deze verbeterd kan worden. Onze experts zoeken naar knelpunten in je website en geven concrete oplossingen aan. Lees meer over onze Website expert review dienst.

Onze markten

Als bureau houden we alle ontwikkelingen op het gebied van online technologie nauwlettend in de gaten. Tegelijkertijd weten we vanuit onze jarenlange ervaring wat er speelt in de diverse markten waar Zicht actief is. Met deze kennis zijn we in staat organisaties als online partner volledig te ontzorgen en te helpen hun online communicatie en e-business te optimaliseren. Ontdek hoe we onze expertises inzetten voor de volgende markten:

Kunst & Erfgoed
Cultuur & Vrije tijd
Onderwijs & Educatie
Zorg & Welzijn
Mens & Maatschappij
Industrie & Bouw
Online Ticketing

Wat Zicht tot Zicht maakt

Wat onderscheidt Zicht nu van de vele andere online bureaus? Naast dat we full service diensten verlenen en al jarenlang uitstekende scores hebben in de Emerce ranking, zijn er een aantal principes die Zicht tot Zicht maken denken wij:

Grondige aanpak & gezond verstand

Om jouw vraagstuk te doorgronden, bijten we ons stevig vast in de materie. Kritisch en pragmatisch. Niet alleen omdat we het leuk vinden en nieuwsgierig zijn. We geloven dat het essentieel is om tot een duurzame oplossing te komen die bijdraagt aan de organisatiedoelen.


Bezield & betrokken

Met werkplezier en respect als belangrijke waarden bouwen we bij Zicht steeds verder aan een bezield bureau met slimme professionals. We zetten ons graag in voor maatschappelijk betrokken organisaties en merken.


Bescheiden & ambitieus

Nee, je zult ons niet zo snel van de daken horen schreeuwen hoe goed we zijn. Dat laten we liever aan onze klanten over. Ondertussen hebben onze producties in de loop der jaren wel diverse prijzen gewonnen: DIA, Thuiswinkel Award, IVI Award, Mobile Media & Marketing Award.