Liefdevolle zorg als positionering

Amstelring

Liefdevolle zorg als positionering

  • Zorg
  • Arbeidsmarkt
  • Dienstverlening

Helpen bij de keuze voor diensten en locaties

Amstelring biedt al meer dan 400 jaar liefdevolle ouderenzorg. Ruim 3.000 medewerkers zetten zich elke dag in om duizenden ouderen en chronisch zieken een goede dag te bezorgen. De website ondersteunt particulieren en professionals bij de keuze voor de juiste zorgdiensten en zorglocaties.

In cijfers

21%
toename van gemiddelde sessieduur
15%
meer organisch verkeer

Liefdevolle zorg in beeld

Bij Amstelring zit er niemand achter de geraniums. De cliënten zijn kleurrijk en de dagen worden gevuld met een grote diversiteit aan activiteiten. De culturele diversiteit, liefde en persoonlijke aandacht zie je goed terug in de fotografie en video’s. Een website in de zorg moet niet alleen goed informeren, maar ook een goed beeld geven van de cultuur, de sfeer en de mensen achter de zorginstelling. Je kiest immers voor een nieuw thuis.

Liefdevolle zorg in beeld

De juiste zorg(locatie) vinden

Een familielid of een professional in de zorg (de verwijzer), kan op de website snel de verschillende zorgproducten en zorglocaties vinden. Maar misschien nog wel belangrijker, je kunt altijd en overal direct contact opnemen met Amstelring. Persoonlijk contact is nog steeds een belangrijk moment voor het onstaan van nieuwe klantrelaties.

De juiste zorg(locatie) vinden

We voelden ons als opdrachtgever echt onderdeel van het team. We hebben het bouwen ervaren als een leuk en vlot proces waarbij we als opdrachtgever nauw betrokken waren. Samen gingen we voor het beste resultaat. En dat resultaat mag er zijn! Communicatie met Zicht ervaren we altijd als heel prettig en soepel.

Renate Mous - Online communicatie & marketing adviseur

Tools om zorg te organiseren

Met de persoonlijke omgeving mijn.amstelring, maken we de verschillende diensten die de cliënt kan afnemen direct toegankelijk. Dit onderdeel gaan we komend jaar uitbouwen. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een kapper aan huis, eenvoudig nog een keer aan te vragen via de bestelgeschiedenis. Dit soort tools worden steeds belangrijker in de zorg omdat hierdoor de werkdruk kan verminderen, maar ook omdat er in de zorg steeds vaker een beroep wordt gedaan op de omgeving van de cliënt (familie, buren, mantelzorgers). De omgeving moet ook eenvoudig de weg naar extra ondersteuning kunnen vinden.

Tools om zorg te organiseren

De strijd om personeel

In de zorg is er een groot tekort aan personeel. De online aanwezigheid van een werkgever in de zorg moet dan ook piekfijn verzorgd zijn om potentieel nieuwe werknemers voor zich te winnen. Om die reden hebben we onlangs Werken bij Amstelring toegevoegd aan de website.

Bekijk de website zelf op www.amstelring.nl

De strijd om personeel

Onder de motorkap

  • Framework Symfony
  • CMS Maatwerk CMS op basis van open source componenten
  • Vacatures Koppeling aan YellowYard

Meer weten?

Meer weten over onze aanpak voor websites en online tools voor de zorg? Neem contact op voor een afspraak of vraag om onze whitepaper Online kansen voor de zorg.

Een klassiek avondje uit naar Het Concertgebouw begint online

Het Concertgebouw Amsterdam

Een klassiek avondje uit naar Het Concertgebouw begint online

Bekijk case
Studenten verbinden aan een kunstzinnige school met karakter

ArtEZ Hogeschool voor de kunsten

Studenten verbinden aan een kunstzinnige school met karakter

Bekijk case