Bouwen aan een merk in de olie- en gasindustrie

Mokveld

Bouwen aan een merk in de olie- en gasindustrie

  • Industrie
  • website
  • intranet

Innovatief met hoogwaardige producten

Het Nederlandse bedrijf Mokveld is wereldwijd dé producent van hoogwaardige afsluitkleppen voor gas- en olie-installaties. Begonnen als familiebedrijf in Gouda en nu meer dan 350 specialisten in dienst die de hele wereld afreizen. Op deze specialistische markt neemt de concurrentie steeds meer toe en is het voor Mokveld belangrijk om een stevige positie te kiezen als een innovatief merk in het topsegment.

De expertise van Mokveld tonen

Om Mokveld beter uit te lichten als kennisleider, hebben we ingezet op het uitlichten van de kennis en expertise áchter de producten. Voorheen stonden vooral de producten en de specificaties centraal in de communicatie. Op de website is er dan ook veel meer aandacht gekomen voor de revolutionaire techniek axial flow en de kennis van Mokveld die nodig is om een maximaal rendement te halen uit gas- en olie-installaties.

De expertise van Mokveld tonen

Werking duidelijk maken

Mokveld produceert uiterst hoogwaardige en kostbare producten. Door het toevoegen van interactieve animaties maken we de werking van de producten in een klap duidelijk. Zo'n animatie lijkt een kleine toevoeging aan de productbeleving, maar ingenieurs geven aan dit waardevolle te vinden bij de oriëntatie op producten. Probeer het zelf.

Werking duidelijk maken
Een nieuwe stijl ontwikkelen

Een nieuwe stijl ontwikkelen

We ontwikkelden voor Mokveld een nieuwe visuele online identiteit op basis van de nieuwe huisstijl. De nieuwe stijl zet Mokveld neer als innovatieve en kennisgedreven wereldspeler.

Een internationale markt bedienen

De producten van Mokveld worden op elk continent gebruikt. Het aanbieden van de website in 6 talen was dan ook noodzakelijk om de internationale markt te bedienen. Voor Arabisch spiegelen we niet alleen de tekst (leesrichting recht naar links) maar ook de oriëntatie van de website (navigatie en stijlelementen). Zo krijgen landen in het Midden-Oosten, een belangrijke markt, een volwaardige User Experience aangeboden.

Bekijk de website op www.mokveld.com

Een internationale markt bedienen

Meer weten?

We vertellen je graag meer over onze meerwaarde in het ontwikkelen van online communicatie voor B2B producenten in niche markten.

Een festival over het leven van Mahler

Het Concertgebouw Amsterdam

Een festival over het leven van Mahler

Bekijk case
Inspirerend platform voor bouwprofessionals

Knauf

Inspirerend platform voor bouwprofessionals

Bekijk case