Menu
Cases

Prettige kennismaking voor cliënten, mantelzorgers en verwijzers

Laurens

Opdrachtgever

Laurens

Bekijk live

Laurens.nl

Oze expertise

Gezonheid & welzijn

Laurens is de grootste aanbieder van ouderenzorg in de regio Rotterdam. De website van Laurens was door de vele en snelle online ontwikkelingen op techniek en design sterk achterhaald. Daarnaast was door alle veranderingen in de zorg én bij Laurens ook de structuur en content van de website niet meer in overeenstemming met het werkelijke aanbod.

50% Meer aanvragen voor rondleidingen

12 weken Totale tijd voor ontwikkeling

De nieuwe website heeft twee belangrijke doelstellingen: het creëren van een positieve eerste kennismaking met het merk Laurens en het werven van cliënten. De cliënten zelf, de betrokken mantelzorgers en de verwijzers (bijv. een huisarts) zijn de primaire doelgroep van de site. Daarnaast heeft de website ook een belangrijke rol in de positionering van Laurens, als een van de grootste aanbieders van ouderenzorg in Rotterdam samen met klanten, mantelzorgers en zorgverleners (huisartsen, specialisten en behandelaars).


Intensieve samenwerking

De website moest in een zeer korte tijdsspanne ontwikkeld worden. Dat maakte een innige samenwerking  met het team van laurens noodzakelijk. Tijdens de productie werkten medewerkers in onze studio aan het ontwikkelen en plaatsen van content.


Aandacht voor visuele content

Al snel was duidelijk dat het aanbod aan fotomateriaal dat Laurens beschikbaar had niet kwalitatief genoeg was om te komen tot een goede visuele site. In een vroeg stadium hebben we daarom een fotograaf geselecteerd en een briefing opgesteld, zodat het beeld en het design van de website mooi in evenwicht zouden komen.


Resultaat

Het resultaat is een overzichtelijke en transparant ogende website met compacte teksten en pakkende beelden. De bezoeker vindt nu op een overzichtelijke wijze de producten en diensten van Laurens.