Menu
Cases

Start je eigen avontuur

Logo Outdoor Valley

Opdrachtgever

Outdoor Valley

Bekijk live

OutdoorValley.nl

Lees meer over

Cultuur & Vrije tijd

Outdoor Valley is een centrum voor buitensport. Je kunt hier ontsnappen aan de stad en met je familie, vrienden of collega’s een avontuur beleven. De website moet je enthousiast maken voor een dag vol buitenplezier.

Case Outdoor Valley

Ontdek de avonturier in jezelf

Video, beeld en grafische elementen moeten de avonturier in je wakker maken. Voor de homepage hebben we gekozen voor veel beleving en een aantal hoofdingangen. Komende periode wordt de homepage uitgebreid met een video die als achtergrond-visual zal afspelen. Voor ‘experience’ merken, werken we graag met een schermvullende video om de productbeleving goed over te brengen.


Activiteiten getoond als webshop

Doordat we met lange pagina’s zijn gaan werken, kunnen we de website minder gelaagd aanbieden. De gebruiker ervaart de website op deze manier niet meer als een klik-doolhof, maar als een productcatalogus of webshop. Ook hebben we er voor gezorgd dat er geen doodlopende paden zijn binnen de website. Op het laagste niveau, kun je altijd doorklikken naar een gerelateerd product.


Een nieuwe huisstijl voor online en offline

Om een stap te maken in de merkbeleving, hebben we naast een website ook een nieuwe huisstijl ontwikkeld. De nieuwe stijl bevat kleuren en grafische elementen die staan voor ‘natuur’ en voor ‘actief/ avontuur’. We hebben ook geholpen bij het vinden van een stijl en sfeer voor fotografie. Deze stijl wordt komende jaren ook offline gehanteerd.

Heldere USP's en teksten voor een sterk product

Wat je als gebruiker leest, is voor de ‘User Experience’ natuurlijk ook van belang. We hebben Outdoor Valley geholpen bij het formuleren van de USP’s en inleidende teksten. Met de User Experience van de website hebben we een extra laag toegevoegd aan het kernproduct (de activiteiten).

Voorbeeld website outdoor valley op smartphone