Menu
Cases

Kiezen voor liefdevolle zorg

Amstelring

Opdrachtgever

Amstelring

Bekijk live

Amstelring.nl

Oze expertise

Gezondheid & welzijn

Amstelring biedt al meer dan 400 jaar liefdevolle ouderenzorg. Ruim 3.000 medewerkers zetten zich elke dag in om duizenden ouderen en chronisch zieken een goede dag te bezorgen. De website ondersteunt particulieren en professionals bij de keuze voor de juiste zorgdiensten en zorglocaties.

Liefdevolle zorg in beeld

Bij Amstelring zit er niemand achter de geraniums. De cliënten zijn kleurrijk en de dagen worden gevuld met een grote diversiteit aan activiteiten. De culturele diversiteit, liefde en persoonlijke aandacht zie je goed terug in de fotografie en video’s. Een website in de zorg moet niet alleen goed informeren, maar ook een goed beeld geven van de cultuur, de sfeer en de mensen achter de zorginstelling.


De juiste zorg(locatie) vinden

Een familielid of een professional in de zorg (de verwijzer), kan op de website snel de verschillende zorgproducten en zorglocaties vinden. Maar misschien nog wel belangrijker, je kunt altijd en overal direct contact opnemen met Amstelring. Persoonlijk contact is nog steeds een belangrijk moment in het aangaan van nieuwe klantrelaties.


Tools om zorg te organiseren

Met de persoonlijke omgeving ‘mijn.amstelring’ maken we de verschillende diensten die de cliënt kan afnemen direct toegankelijk. Dit onderdeel gaan we komend jaar uitbouwen. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een kapper aan huis, eenvoudig nog een keer aan te vragen via de bestelgeschiedenis. Dit soort tools worden steeds belangrijker in de zorg omdat hierdoor de werkdruk kan verminderen, maar ook omdat er in de zorg steeds vaker een beroep wordt gedaan op de omgeving van de cliënt (familie, buren, mantelzorgers). De omgeving moet ook eenvoudig de weg naar extra ondersteuning kunnen vinden.


Strijden om goed personeel

In de zorg is er een groot tekort aan personeel. De online aanwezigheid van een werkgever in de zorg moet dan ook piekfijn verzorgd zijn om potentieel nieuwe werknemers voor zich te winnen. Om die reden gaan we komend jaar het onderdeel ‘Werken bij Amstelring’ toevoegen aan de website.