Menu
Cases

De apotheek in ontwikkeling

Logo SBA

Opdrachtgever

Stichting Bedrijfsfonds Apotheken

Bekijk live

sbaweb.nl

Lees meer over

Onderwijs & Educatie

SBA is een stichting voor apotheken en het personeel dat bij apotheken werkt. De stichting draagt zorg voor de ontwikkeling van de apotheek medewerkers en leidinggevenden.

Case SBA

Overzicht van cursussen en instrumenten

SBA biedt producten aan zoals cursussen (klassikaal en e-studie) en allerlei tools zoals formulieren voor het functioneringsgesprek of beoordelingsgesprek. Het brede aanbod wordt op de website ontsloten via herkenbare thema´s en uitgebreide zoekfunctionaliteit, waarbij ook PDF en Word documenten worden geïndexeerd.


Kennis delen met de doelgroep

Naast een overzicht van het cursusaanbod, deelt SBA via de website kennis over het vakgebied met de doelgroep. Dat gebeurt via nieuwsberichten, een selecte van achtergrondartikelen uit het magazine en regionale nieuwsbrieven waarop een bezoeker zich kan abonneren. SBA houdt op deze manier haar leden en anderen geïnteresseerden op de hoogte over bijvoorbeeld veranderingen in de cao en de laatste inzichten over duurzame inzetbaarheid.

Zicht kan zich goed verplaatsen in de denk –en belevingswereld van onze klanten en maakte een uitstekend functionerende en mooi ogende website voor de SBA. De samenwerking met Zicht is plezierig en volgens afspraak verlopen. Het zijn echte professionals die goed afstemmen op de klant en staan voor hun vak. Lex Voitus van Hamme, de directeur van SBA