Zicht voor het 7e jaar op rij in de Emerce 100

Zicht voor het 7e jaar op rij in de Emerce 100

7 mei 2019

Voor het zevende opeenvolgende jaar staat Zicht online in de Emerce 100. Dit is de top 100 van de beste e-Business bedrijven van Nederland. En daar zijn we ieder jaar weer ontzettend trots op!

Jaarlijks publiceert het magazine Emerce de resultaten van een imago-onderzoek dat Emerce samen met Motivaction uitvoert onder beslissers die werkzaam zijn op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Het onderzoek biedt aan opdrachtgevers een goede houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche. We zijn dit jaar opgenomen in de categorie Digital agency fullservice klein.

Het onderdeel in de emerce 100 met Zicht onlineLees meer over de Emerce100 op emerce.nl

Onze toppers van 2017/ 2018

De Emerce 100 is voor Zicht online ook een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Waar hebben we deze hoge score aan te danken? Met welke opdrachtgevers ontstond een goede chemie? Welke prestaties hebben we geleverd?

Online kaartverkoop eredivisieclubs

De afgelopen maanden ontwikkelden we een online ticketshop speciaal voor voetbalclubs. Volledig responsive en gericht op verkoop via SRO. De eerste clubs uit de Eredivisie zijn inmiddels live, met in de voorhoede PSV, Vitesse, FC Utrecht en Heracles Almelo.

Lees meer over onze online ticketingoplossing

Concertgebouw Brugge

Concertgebouw Brugge streeft ernaar om een wereldspeler te worden op het gebied van muziek en hedendaagse dans. De nieuwe website die we begin dit jaar voor hen ontwikkelden moet deze ambitie kracht bij zetten. De nieuwe huisstijl, waarbij de nadruk ligt op karakteristieke lettertypen en grote afbeeldingen, is goed in de website geïntegreerd.

Bekijk het resultaat op www.concertgebouw.be

Middin

Middin ondersteunt mensen met een beperking in regio Den Haag. Door middel van specialistische zorg en ondersteuning willen ze cliënten helpen zo goed mogelijk in de maatschappij mee te draaien. De nieuwe website helpt cliënten, verwanten en verwijzers snel bij de juiste informatie te komen.

Bekijk het resultaat op www.middin.nl

ArtEZ Finals

Afgelopen jaar ontwikkelden we voor ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten een nieuwe website voor het afstudeerfestival ArtEZ Finals. Ieder jaar tonen honderden afstudeerders in de maanden mei, juni en juli hun afstudeerprojecten aan leraren, medestudenten, ouders en andere geïnteresseerden. Begin dit jaar maakten we een redesign om de website nóg overzichtelijker te maken.

Binnenkort live...

Mama Cash

Mama Cash is een non-profit organisatie die meiden, vrouwen en transgenders ondersteunt die opkomen voor hun rechten. Mama Cash strijdt wereldwijd voor gelijke rechten voor deze doelgroep. De nieuwe website brengt het activistische DNA van de organisatie naar voren. Daarnaast kunnen donateurs snel en eenvoudig online doneren.

Bekijk het resultaat op www.mamacash.org

Museumvereniging

In Nederland zijn meer dan 420 musea aangesloten bij de Museumvereniging; de brancheorganisatie die in lobbyt voor museale belangen in Den Haag. Op de nieuwe website kunnen bezoekers snel terecht bij diverse publicaties en is te zien voor welke standpunten de Museumvereniging zich hard maakt.

Bekijk het resultaat op www.museumvereniging.nl

Amstelring

Amstelring biedt al meer dan 400 jaar liefdevolle zorg in regio Amsterdam. De culturele diversiteit, liefde en persoonlijke aandacht zie je goed terug in de fotografie en video’s. De nieuwe website informeert niet alleen, maar geeft ook een goede indruk van de sfeer in een specifieke zorglocatie.

Bekijk het resultaat op www.amstelring.nl