Wandelnet de beste website van het jaar?

Wandelnet de beste website van het jaar?

3 september 2015

Voor Wandelnet ontwikkelden we een online platform waarop wandelaars wandelroutes vinden, maken en delen met andere wandelaars. Dit platform is genomineerd voor 'de beste website van het jaar 2015'.

De wandelcommunity van Nederland

Wandelnet is genomineerd in de categorie 'vrije tijd'. Het platform kent meer dan 10.000 kilometer aan wandelroutes. Via een uitgebreide zoekfunctie kan de bezoeker een geschikte wandelroute vinden. De wandelaar kan de route vervolgens uitprinten of downloaden en bijvoorbeeld op de mobiele telefoon meenemen. Ook kunnen wandelaars zelf routes maken en bewaren. Om dit mogelijk te maken, gebeurt er veel achter schermen. Er worden allerlei koppelingen gemaakt om data (geodata, Google Maps, kadasterinformatie) te combineren en te verrijken met content via het CMS of door de gebruiker. Op deze manier krijgt de wandelaar een zo'n compleet mogelijk beeld van de route.

Stemmen vanaf 28 september

Vanaf 28 september t/m 6 november kan er op websitevanhetjaar.nl gestemd worden. De concurrenten in de strijd voor de beste website (in de categorie 'vrije tijd') zijn: