20+ jaar Zicht

20+ jaar Zicht

Seb van Deursen
Seb van Deursen - 17 september 2018
Foto door Frank Diemel

We vinden gezelligheid, goede sfeer en leuke uitjes belangrijk bij Zicht. En nu na meer dan 20 jaar Zicht was het hoog tijd om iets extra's te doen en een mooi feest te geven voor iedereen die daar aan heeft bijgedragen!

Door het goede weer en de gewoon-zin-in-het-weekend-stemming waren collega's, klanten, relaties, vrienden, familie en veel ex-Zichters al op tijd aan de borrel in de Garden of BIRD. Er was een heerlijk buffet met pasta´s en een continue aanvoer van de vermaarde BIRD houtovenpizza's. Op de playlist waren karakteristieke evergreens te horen die we de afgelopen 20 jaar op de Zicht jukebox hebben grijsgedraaid. Kortom: trip down memory lane!

Binnen ging het feest vervolgens verder! Paul & Seb voerden op akoestische gitaren Fatboy Slim's Praise You op: een ode aan iedereen die ons geholpen heeft bij het worden van een mooi en succesvol bureau. DJ Maesch zorgde voor een volle dansvloer en de cocktailbar haalde de laatste terughoudendheid uit de feestgangers. Ondertussen lieten oude foto's en video's op de videowall van Stapel.TV zien dat we in 20 jaar toch stiekem wél veranderd zijn: wijzer! ;)
Een mooi feest dat smaakt naar meer, wordt vervolgd.

P.S. We delen nog graag onze Zicht-20-jaar-alltimeclassics Spotify Playlist met jullie. Deze bevat allerlei nummers die de afgelopen jaren veelvuldig in onze studio te horen zijn geweest. Open die playlist!

(Foto van Frank Diemel, dank!)